ОСТАННІ НОВИНИ

Сьогодні «Карпати» приймають «Металург»

|

У матчі 13-го туру Ліги Парі-Матч в рамках Чемпіонату України серед клубів Прем’єр-ліги сезону-2015/2016 львівські «Карпати» прийматимуть одноосібного аутсайдера турніру запорізький «Металург». Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі клубу.

ФК Карпати

Після поразки у всеукраїнському «зелено-білому» дербі  від «Ворскли» можна було почути чимало розмов стосовно того, що мрії про повернення «Карпат» у єврокубки тепер можна відкласти щонайменше на рік. Однак це хибна точка зору. Адже відставання «левів» від «Ворскли» та луцької «Волині», яка наразі у турнірній таблиці знаходиться між двома «зелено-білими» командами, не таке вже й велике – п’ять і чотири очки відповідно. А попереду ще більша половина чемпіонату – 15 турів з 26-и, передбачених календарем. Тож уся боротьба ще попереду.

Однак для того, щоб всерйоз претендувати на високі місця, треба вдома брати максимум. Зокрема, у сьогоднішній грі із запорізьким «Металургом» необхідно тільки вигравати. Та воно по-іншому й бути не може, бо де ще брати три очки, як не в домашній зустрічі з аутсайдером, який в 11-и попередніх поєдинках спромігся лише на три нічиї і п’ять забитих м’ячів, пропустивши при цьому у свої аж 28.

Гра на полі стадіону «Україна» столиці Галичини розпочнеться о 19:30. Пряма телетрансляція поєдинку на каналі «2+2».
Фото: прес-служби ФК “Карпати”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *