ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові домагаються заборони небезпечного крану, який може впасти на будинок

|

Баштовий кран забудовника “Львівський домобудівний комбінат” визнали непридатним до подальшої експлуатації. Такий висновок надало Головне управління Держпраці в області за результатами позапланової перевірки щодо дотримання вимог охорони праці цією компанією. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської ОДА.

potapovo3_3_1446206852_613x459

ТзОВ “Фірма “Львівський домобудівний комбінат” ще кілька років тому з порушенням будівельних норм встановила небезпечний кран поряд із багатоповерховим будинком у Львові, на вул. Б.Хмельницького, 275а. У потенційній зоні його падіння перебувають житлові будинки, що загрожує життю та здоров’ю людей.

За результатами перевірки керівника підприємства попереджено про необхідність негайного усунення виявлених порушень та зупинення робіт цим вантажопідйомним краном. Також Головне управління Держпраці Львівщини скерувало матеріали до Львівського окружного адміністративного суду для прийняття подальшого рішення щодо заборони експлуатації крана.

Додамо, що під час перевірки було виявили відсутність експертного обстеження металоконструкцій крану, який відпрацював нормативний термін служби, та повного технічного огляду. Також не були встановлені обмежники для автоматичної зупинки крана на механізмах пересування.

Фото: ЛОДА

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *