ОСТАННІ НОВИНИ

Собака-прикордонник «винюхав» контрабандні сигарети у причепі

|

У пункті пропуску «Краковець- Корчова», що у Львівській області, через 800 пачок сигарет контрабандист втратить напівпричіп.Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ДФС України у Львівській області.

сигарети

Учора ввечері, 29 жовтня,  в зону митного контролю смугою руху «червоний коридор» пункту пропуску «Краківець – Корчова» заїхав  вантажний  транспортний засіб під керуванням громадянина України, водія   одного  з ТОВ Києва. Згідно з поданими до митного контролю пакету документів водій перевозив з Івано- Франківська на адресу підприємства Німеччини «Деревину паливну».

Після завірення митної декларації та спрацювання службового собаки кінологічного  відділу Львівської митниці ДФС автомобіль був направлений на бокс поглибленого огляду, де  спільна оглядова група митників і прикордонників виявила  сигарети. Вони були приховані  в порожнинах металевих планок каркасу напівпричіпу, доступ до яких  став можливий після демонтажу цих планок. Про наявність вказаного товару водій під час   декларування та  усного опитування не заявив.

Отже,  громадянин України   вчинив дії спрямовані на переміщення товарів через митний кордон України з приховуванням від митного контролю, тобто з використанням спеціально виготовлених сховищ .

За цим фактом складено протокол про порушення митних правил передбаченого  ч. 1 ст. 483 Митного кодексу України. Товар та напівпричіп вилучено. Справу скеровано до суду, який визначить покарання.

Фото: ДПС

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *