ОСТАННІ НОВИНИ

Львівські кульовики перемогли на чемпіонату України та встановили національний рекорд

|

Успішно для львівських кульовиків завершився відкритий чемпіонат України зі стрільби кульової у вправах з пневматичної зброї, який проходив у спортивно-стрілецькому комплексі навчально-спортивної бази літніх видів спорту Міністерства оборони України. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської ОДА.

кульова стрільба

«В загальнокомандному заліку представники кульової стрільби Львівщини святкували перемогу. Наші спортсмени випередили збірні команди Дніпропетровської та Вінницької областей, які посіли другу та третю сходинки п’єдесталу», – розповіла заступник начальника управління молоді та спорту Львівської облдержадміністрації Оксана Вацеба.

За словами Оксани Вацеби, під час проведення чемпіонату України 2015 року спортсменки зі Львівщини встановили новий національний рекорд: Леськів Леся, Кальниш Наталія та Галкіна Тетяна у командному заліку набрали 1 244,8 очок. Попередніми рекордсменами була збірна команда України, яка під час чемпіонату Європи – 2014 набрала 1 235,1 очок.

Цьогоріч  участь у боротьбі за першість чемпіонату України  взяли 240 спортсменів з 15 областей України, серед яких 8 заслужених майстрів спорту, 63 майстри спорту міжнародного класу та 66 майстрів спорту України.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *