ОСТАННІ НОВИНИ

100 тисяч за інформацію про підпал

|

Будівельна компанія ТКС заплатить 100 тисяч гривень за інформацію про виконавців та замовників підпалу будівель компанії у селі Новий Кропивник, що на Львівщині. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі компанії ТКС.

42

Вночі з 29 на 30 жовтня 2015 року в селі Новий Кропивник Дрогобицького району, було знищено вогнем будівлі, які належали ТКС. Компанія володіє відеоматеріалами, які вказують, що підпал було вчинено групою осіб умисно, які незаконно проникли на її територію.

Іноземні акціонери компанії ТКС, яка веде свою діяльність на ринку будівництва України, висловлюють занепокоєння з приводу умисних злочинних дій, що призвели до знищення її майна.

ТКС разом з страховою компанією, в якій було застрахований майновий комплекс, надають винагороду в розмірі 100 тис. грн за інформацію про виконавців та замовників злочину.

Компанія вимагає оперативного та об’єктивного розслідування даного злочину та притягнення винних осіб до відповідальності. Зволікання з розслідуванням призведе до репутаційних втрат Української держави в очах західних інвесторів.

За наявності інформації по даному факту телефонувати за номером.: 093-99-50-824

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *