ОСТАННІ НОВИНИ

На вулиці Ревуцького хочуть відкрити дитячий садочок

|

Управління комунальної власності оголошує некомерційний конкурс, з метою надання в оренду вільних нежитлових приміщень, які розміщені на вулиці Л.Ревуцького, 9. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі міськради.

дитячий садочок

Об’єкт оренди розташований на першому поверсі. Ці приміщення передаються в оренду для відкриття дошкільного закладу, бо саме в цьому районі існує така потреба. Тому звертаємось до усіх охочих з наявним досвідом освітньої діяльності подати заяви на участь в конкурсі до 10 грудня включно у Центр надання адміністративних послуг м. Львова або у його територіальні районні відділення.

Разом з відповідним пакетом документів, претендент для участі у конкурсі повинен подати презентацію, яка має містити описову частину про організацію, та візуалізаційну частину ремонту будівлі і прибудинкової території із попереднім календарним планом робіт. Управління комунальної власності сподівається, що знайдеться орендар, який проведе реконструкцію цих приміщень та створить належні умови для надання освітніх послуг.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *