ОСТАННІ НОВИНИ

Частину вулиці Хмельницького відкриють до 14 листопада

|

У Львові тривають роботи з реконструкції вулиць із заміною колій вздовж трамвайного маршруту №6. Так, до 13-14 листопада планують відкрити вулицю Б.Хмельницького до вулиці Шкільної. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

unnamed (1)

Як зазначають у прес-службі міськради, цей вузол надзвичайно складний, бо тут перехрестя Гайдамацької, Замарстинівської. Частину робіт мають завершити до кінця листопада, решту –  до кінця цього року.

На  вулиці Б.Хмельницького вже закінчили всі роботи з заміни комунікацій. Тривають роботи з бетонування та влаштування дорожніх плит.

Що стосується вулиці Гайдамацької, тут ремонтники закінчили роботи з заміни аварійного колектора та приступили до облаштування дорожнього полотна. Наразі тут вже розпочали облаштовувати дорожнє полотна. До кінця року роботи планують завершити.

Роботи на вулиці Промисловій вже закінчені. Так, на Покрови відкрили вулицю Промислову до вулиці Б.Хмельницького.

Нагадаємо, 12 березня на ремонт закрили частину вул.Промислової на ділянці від вул.Волинської до вул.Хмельницького. Далі – вул.Хмельницького на ділянці від вул.Волинської до вул.Гайдамацької і вул.Гайдамацьку. Протяжність всіх зазначених доріг складає близько 1,5 км.

Фото: ЛМР

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *