ОСТАННІ НОВИНИ

Жінку жорстоко побив та пограбував екс-чоловік  

|

У Червонограді 29-річну жінку побив та пограбував 33-річний колишній чоловік. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ГУ МВС України у Львівській області.

chzh

Так, 25 жовтня до міліції надійшло повідомлення з приймального відділення міської центральної клінічної лікарні про те, що до них за медичною допомогою звернулася 29-річна місцева мешканка. Лікарі поставили пацієнтці діагноз: закрита черепно-мозкова травма, струс головного мозку, численні забійні рани та садна на обличчі.

«Під час опитування потерпіла пояснила, що тілесні ушкодження їй спричинив колишній чоловік, котрий ще й пограбував її. Встановлено, що 25 жовтня близько четвертої години ранку жінка поверталася додому із дискотеки. Дорогою її наздогнав колишній чоловік, вчинив сварку, побив та відібрав у неї мобільний телефон», – розповів оперуповноважений сектору карного розшуку Червоноградського МВ капітан міліції Володимир Ґудзик .

За цим фактом відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.186 (грабіж) ККУ. Зловмиснику загрожує до чотирьох років тюрми.

Фото:  khustmedia.eto-ya.com

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *