ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові розшукують зниклого юнака

|

У Львові розшукують 21-річного Миколу Кирило, який 26 жовтня вийшов із дому, у невідомому напрямку, і досі не повернувся. Про це повідомляє спільнота «Варта1», передає кореспондент Львівського порталу.

1

Про зникнення брата повідомляє його сестра.

«Допоможіть знайти брата!!! Курило Микола Васильович, 17.02.1994 р.н., який вчора близько 19.00 вийшов з дому за адресою вул. Шевченка 366-Б, у невідомому напрямку. Був одягнений у світло-фіолетову зимову куртку, оливкові штани , чорні черевики. Зі собою мав великий туристичний рюкзак чорного кольору із червоними вставками, до рюкзака були прикріплені каремат і спальник.

Телефон його вимкнений.

Прошу всіх, хто міг його бачити відгукнутись! Є версії, що він міг кудись виїхати з міста, тому особливу увагу прошу звернути на автостанції, вокзал, аеропорт, а також райони Рясне-1 і Рясне-2.

Буду вдячна за будь-яку інформацію! 096-815-67-39 (Іванка), дякую!», – йдеться у повідомленні дівчини.

Також відомо, що сестра хлопця звернулася у Шевченківський райвідділ міліції. Утім міліція відреагувала «мляво».

«Я звичайно на емоціях, але жодного підтвердження реєстрації моєї заяви мені не надали і взагалі сказали йти додому, бо приїде до вас слідча група, правда невідомо коли…», – обурюється дівчина.

Як говорять правозахисники, Закон України зобов’язує міліціонерів одразу прийняти заяву про зникнення й шукати людину, і якщо протягом десяти діб її не знаходять, МВС порушує спеціальну розшукову справу.

Заяву про зникнення можна писати, навіть якщо людина вийшла по хліб і не повернулася протягом трьох годин, а її мобільний телефон не відповідає. Якщо людина зникла дорогою з роботи, варто подавати заяву до того райвідділу, де розташований її офіс. Це пришвидшує пошук.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *