ОСТАННІ НОВИНИ

Похолодало: у Львові крадуть зимове взуття

|

За «сприяння» злодіїв взуття стало зникати не лише з полиць магазинів, а й з автівок, квартир та приватних будинків. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ГУМВС у Львівській області.

vkralu vzuttia

До Франківського райвідділу міліції 26 жовтня звернулася директор одного із львівських магазинів із заявою про те, що невідома особа викрала з їх торгового закладу пару чоловічих черевиків. Кількома днями раніше з цього ж магазину була викрадена пара жіночих чобіт. Сума завданих збитків становить понад 800 гривень.

Правоохоронцям вдалося знайти зловмисника. Йому загрожує позбавлення волі на строк до трьох років.

В іншій львівській торговій «точці» 26 жовтня не дорахувалися одразу двох пар зимових жіночих черевиків загальною вартістю понад 4 тисячі гривень.

Проте поле діяльності зловмисників не обмежене лише магазинами. В Шевченківському райвідділі міліції зареєстрована заява 27-річної львів’янки про те, що шляхом сканування її автомобіля «Шкода-Фабія» невідомі особи пробралися до салону транспортного засобу і викрали звідти сумку з кросівками «Адідас». Сума завданих збитків становить майже 3000 гривень.

Не гребують зловмисники взуттям й під час квартирних крадіжок. З помешкання, що належить 32-річній львів’янці, опріч готівки та мобільного телефону було також викрадено пару кросівок. А в одному із райцентрів області невідомі, пробравшись до приватного будинку, разом з іншими речами прихопили навіть домашні капці.

Фото: соціальні мережі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *