ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині сталися дві ДТП за участю фір

|

За добу на Львівщині сталося дві аварії за участю гужового транспорту. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ГУМВС України у Львівській області.

фіра

Вранці 27 жовтня на дорозі біля села Вижняни Золочівського району кінна підвода не розминулася із автомобілем «КАМАЗ» під керуванням 57-річного водія одного із приватних підприємств.

Внаслідок ДТП тілесні ушкодження отримав 47-річний місцевий мешканець, який знаходився на возі. Після надання медичної допомоги лікарі відпустили потерпілого додому.

Ще одна подія за участі гужового транспорту сталася увечері того ж дня на Бродівщині. У селі Дубина 28-річний львів’янин не впорався із керуванням автомобіля «Опель-Вектра» і врізався у підводу, якою їхали двоє місцевих мешканців віком 20 та 23 роки. Обидва чоловіки отримали черепно-мозкові травми та інші тілесні ушкодження і були доставлені до Бродівської центральної районної лікарні.

За обома фактами ДТП працівники міліції відкрили кримінальні провадження за ч.1 ст.286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). Наразі правоохоронці встановлюють всі обставини подій.

Дане правопорушення карається позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Фото: соціальні мережі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *