ОСТАННІ НОВИНИ

Цього тижня у Львові стартує фестиваль-конкурс «Самоцвіти»

|

У Львові із 30 жовтня по 2 листопада пройде ІІІ Міжнародний фестиваль-конкурс хореографічних та вокально-хореографічних колективів «Самоцвіти». Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

b440e408ef26

Протягом трьох днів близько 2000 виконавців з України та Європи виступатимуть у Львівському державному палаці учнівської молоді на вул.Петрушевича, а 2 листопада відбудеться гала-концерт у театрі ім. Марії Заньковецької.

За словами організаторів, мета фестивалю – популяризація традиційної культурної спадщини, зміцнення міжнародних контактів і культурних зв’язків, обмін знаннями, культурними та народними традиціями й досвідом.

На львів’ян чекають цікаві майстер-класи з латиноамериканських танців  (проводитиме Шіт Тарас Романович  – віце-президент Української ради танцю, в минулому п’ятиразовий чемпіон України серед професіоналів з латиноамериканського шоу.  Заслужений діяч естрадного мистецтва України, доцент кафедри режисури та хореографії факультету культури та мистецтва Львівського національного університету ім.І.Франка), класичного та дуетно-класичного танцю (проводитиме один з найвідоміших українських фахівців в галузі класичного та дуетно-класичного танцю українського артиста балету, соліст Національної опери України, педагог, заслужений артист України Дмитро Клявін), латвійського танку «Говю казакс» (проведе викладач народної хореографії Івіта Леява-Маіоре (Латвія), керівник народного танцювального колективу  «Тracis»),  сучасної хореографії – джаз танцю ( проведе Плахотнюк Олександр Анатолійович – Заслужений діяч естрадного мистецтва України, доцент кафедри режисури та хореографії Львівського національного уніферситету ім.Івана Франка, Лауреат всеукраїнських та міжнародних конкурсів сучасного хореографічного мистецтва).

Окрім цього в програмі заходів, відбудеться фестиваль-конкурс та гала-концерт, марш-парад, благодійні виїзні концерти.

Фото: forum.fastiv.com.ua

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *