ОСТАННІ НОВИНИ

Німці шукають на Львівщині кваліфікованих робітників?

|

На Львівщину приїдуть представники німецьких організацій, які займаються підготовкою і перепідготовкою робітничих кадрів для підприємств Німеччини. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ЛОДА.

6

Як пояснив заступник голови Львівської облдержадміністрації Юрій Підлісний, фахівці приїхали в Україну на запрошення німецьких фірм, які працюють тут і зіткнулися з проблемою браку кваліфікованих робітників.

«У Німеччині такі організації є своєрідною зв’язковою ланкою між виробниками, освітянами та центрами зайнятості. Вони аналізують потреби німецьких підприємств щодо підготовки чи перепідготовки робітничих кадрів і допомагають у вирішенні їхніх проблем з персоналом. На Львівщині фахівці поділяться власним досвідом і продемонструють німецьку модель, яка успішно працює уже багато років. Німеччина є індустріальною країною, яка дуже динамічно розвивається, тому у них часто з’являється необхідність перепрофілювання робітників”, – зазначив Юрій Підлісний.

Німецькі спеціалісти організують курси для підготовки робітничих кадрів у тісній співпраці з профтехосвітою, місцевими підприємствами та центром зайнятості.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *