ОСТАННІ НОВИНИ

Чоловік «замінував» дільницю, щоб дружина якнайшвидше прийшла додому

|

У день виборів одесит повідомив про «замінування» Одеського політехнічного університету, аби повернути швидше додому свою дружину. Про це Львівському порталу повідомили у  прес-службі ГУМВС України в Одеській області.

одеса

У неділю, 25 жовтня, о 23.23 до міліції зателефонував невідомий і повідомив, що в басейні Одеського політехнічного університету закладено бомбу. На той час на території даного вишу знаходилася виборча дільниця №511/302.

На місце події прибули слідчо-оперативна група міліції, кінологи та вибухотехнічна служба. Після перевірки об’єкту вибухових пристроїв та речовин не виявили.

Під час оперативно-розшукових заходів співробітники карного розшуку вийшли на 40-річного одесита, який зізнався у вчиненні вказаного правопорушення.

одеса1

Як пояснив підозрюваний, його дружина була членом виборчої комісії на дільниці, що знаходилася на території університету. Аби виборчу комісію розпустили та дружина швидше повернулася додому, чоловік вирішив зателефонувати на спецлінію «102» і повідомити, що об’єкт нібито заміновано.

За даним фактом було розпочато кримінальне провадження. Відповідно до законодавства, за вчинене правопорушнику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від двох до п’яти років.

Фото: МВС

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *