ОСТАННІ НОВИНИ

Прокуратура «взялася» за посадовця, що затвердив збиткове будівництво «Арени-Львів»

|

За процесуального керівництва прокуратури Львівської області складено повідомлення про підозру директору Філії Державного підприємства «Спеціалізована державна експертна організація – Центральна служба Української державної будівельної експертизи» у Львівській області у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.367 КК України (службова недбалість). Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі прокуратури у Львівській області.

арена-львів

Встановлено, що через неналежне виконання службових обов’язків,  посадовець затвердив позитивний комплексний висновок державної експертизи по проекту «Будівництва стадіону по вулиці Стрийській – Кільцевій дорозі в м. Львові», який споруджувався в рамках проведення чемпіонату «Євро 2012» у Львові.

Як наслідок, проектній організації переховано понад 27 млн грн, чим бюджету Львова завдано збитків в особливо великих розмірах.

Наразі вручити письмове повідомлення про підозру посадовцю не вдалося, у зв’язку з його перебуванням на лікуванні в одному із медичних закладів м. Львова.

Хід досудового розслідування перебуває на контролі керівництва прокуратури області.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *