ОСТАННІ НОВИНИ

Облдержадмністація взялась на незаконні забудови у Львові

|

Голова Львівської облдержадміністрації Олег Синютка доручив провести детальний аналіз усіх об’єктів незаконного будівництва у місті Львові щодо яких на даний час відкриті кримінальні провадження та які перебувають на розгляді у правоохоронних органах. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської ОДА.

забудови, лода

Зокрема, Олег Синютка дав завдання правоохоронним органам ретельно опрацювати усі справи щодо самовільного будівництва та підготувати розгорнуту аналітичну довідку по кожній з них.

До слова, вже у четвер, 29 жовтня, в облдержадміністрації відбудеться чергова зустріч із активістами та мешканцями Львова щодо питань незаконного будівництва. За словами заступника голови облдержадміністрації Ірини Гримак, на цій нараді планують розглянути близько 20-ти незаконних забудов, щодо яких відкриті карні справи.

Ірина Гримак також додала, що об’єктом розмови будуть й судові рішення по цих справах.

«Особливо знаковими також є й судові рішення по цих справах. Як приклад, можна навести незаконну добудову за адресою: вулиця Митрополита Андрея, 12. Адже там суд не побачив достатньо доказів того факту, що цей будинок – пам’ятка архітектури місцевого значення», – зазначила Ірина Гримак.

Нагадаємо, що за підрахунками громадських активістів у Львові налічується 46 об’єктів незаконного будівництва.

Фото: ЛОДА

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *