ОСТАННІ НОВИНИ

Наступне засідання суду у справі Савченко відбудеться через два дні

|

Наступне засідання Донецького міського суду Ростовської області РФ з розгляду кримінальної справи проти незаконно утримуваної в Росії української льотчиці, народного депутата Надії Савченко відбудеться 28 жовтня об 11:00. Про це один з адвокатів льотчиці Микола Полозов повідомив в “Твіттері”, пише УНІАН.

Савченко

Сьогодні суд заслухав кількох свідків сторони обвинувачення.

Після цього прокурори перейшли до оголошення письмових доказів. Зокрема, зачитали послужний список Савченко: її диплом і додаток до нього, льотну характеристику часів її навчання в училищі, в якій сказано, що державну таємницю вона вміє зберігати, наказ Міністерства оборони України про звільнення Савченко у зв’язку з обранням народним депутатом, протокол огляду компакт-диска з даними телефонних з’єднань.

Нагадаємо, захист і сама Савченко наполягають, що влітку 2014 року вона була викрадена терористами на Донбасі і перевезена до Росії, де її звинуватили в причетності до загибелі на Донбасі російських журналістів. Однак, за даними захисту, вона не могла бути причетна до загибелі журналістів, оскільки була викрадена ще до їх смерті.

Фото: соціальні мережі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *