ОСТАННІ НОВИНИ

Опозиційний блок стверджує, що переміг в шести областях

|

Партія “Опозиційний блок” констатує, що її кандидати на місцевих виборах здобули перемогу в контрольованих частинах Донецької й Луганської областей, у Запорізькій, Дніпропетровській, Одеській і Миколаївській областях.

опоблок

Про це на брифінгу повідомив лідер ОБ Юрій Бойко, передаютьУкраїнські новини.

“Ми поліпшили свої показники порівняно з минулими виборами. Ми перемогли, вийшли на перше місце в 6 областях, а ще в 6 областях, в основному це центральна Україна, поліпшили свої показники порівняно з виборами 2014 року”, – сказав Бойко.

Бойко також заявив, що партія не визнає результати місцевих виборів у Харківській області й має намір просити суд визнати вибори недійсними.

“Ми не будемо визнавати вибори в тих містах і районах, я маю на увазі Харківську область, де наші представники були позбавлені можливості брати участь. І звернемося в суд, щоб не визнати вибори в цих регіонах”, – сказав він.

Бойко вважає, що затягування реєстрації кандидатів від ОБ у Харківській області є результатом змови влади, і партія готова це довести.

“Для нас було серйозним випробуванням ситуація в Харківській області, де “Опозиційний блок” рішенням влади не допустили до виборів кандидатів у міста й селища. Це, безумовно, надзвичайно серйозне порушення”, – додав він.

Лідер ОБ зазначив, що зрив виборів у Маріуполі (Донецька область) – це трагедія для партії.

“Для нас є трагедією, що в Маріуполі не пройшли вибори, хоча це українське місто, і люди заслуговують на те, щоб мати право вибрати місцеві органи влади. Ми будемо привертати увагу, звертатися до всієї світової громадськості щодо цих кричущих, на нашу думку, випадків порушень”, – продовжив Бойко.

З його слів, ОБ найближчим часом зареєструє законопроект про проведення виборів у Маріуполі й буде домагатися, щоб винні в їх зриві були покарані.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *