ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові «розводять» при купівлі автомобілів з-за кордону

|

Львівські правоохоронці розслідують два випадки шахрайства пов’язані з доставкою автомобілів із-за кордону. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ГУ МВС України у Львівській області.

80

За даними міліції, до Сихівського райвідділу міліції звернувся 36-річний громадянин однієї з середньоазіатських країн, у якого аферист видурив 20 тисяч доларів США.

Як встановили правоохоронці, потерпілий домовився з 30-річним львів’янином про те, що чоловік доставить йому автомобіль з однієї із європейських країн. В якості авансу іноземець відправив зловмиснику на початку червня банківський переказ на суму 20 тисяч доларів США.

Коли минули всі обумовлені терміни, замовник транспортного засобу приїхав до Львова. Однак із зловмисником зустрітися не може, оскільки той контактів уникає і на зв’язок не виходить.

Від шахрайських дій, пов’язаних із придбанням автомобіля за кордоном, потерпів і 31-річний львів’янин. У червні він довірив 200 тисяч гривень своєму 28-річному знайомому, який пообіцяв доставити машину заявнику. Однак ані автомобіль він не пригнав, ані кошти не повертає.

Правоохоронці наразі проводять перевірку, вирішується питання про відкриття кримінального провадження.

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *