ОСТАННІ НОВИНИ

Львівські правоохоронці тренують ужгородську поліцію

|

У місті Ужгород 5 жовтня стартувало навчання 250 юнаків та дівчат, які пройшли відбір до Нової поліції. Вже через тиждень розпочались заняття з тактичної підготовки – дисципліни, яка посідає одне з найважливіших місць в навчальному плані. Адже, від того наскільки поліцейський буде підготовлений до дій в умовах, пов’язаних з ризиком, залежить його життя та життя інших громадян. Про це Львівському порталу повідомили у відділ зв’язків з громадськістю ЛьвДУВС.

SAM_1499

Серед тренерів, які навчатимуть слухачів тактиці дій, і офіцери Львівського державного університету внутрішніх справ. Своїм досвідом ділитимуться доцент кафедри тактико-фізичної підготовки Сергій Банах, начальник циклу тактико-спеціальної підготовки курсів спеціалізації та підвищення кваліфікації ІПО та ЗН Ігор Тучапець і науково-педагогічні працівники кафедри фізичної підготовки: доцент кафедри Ігор Гнип, старший викладач кафедри Олександр Флуд та викладач кафедри Микола Гіль.

Нагадаємо, що десятеро офіцерів ЛьвДУВС, серед них і вказані вище працівники, пройшли спеціальний курс підготовки на базі Національної академії внутрішніх справ у м. Києві. Тоді, у травні 2015 року, їх тренували досвідченні поліцейські з Америки, зі штатів Каліфорнія та Огайо. По закінченню навчання українські правоохоронці отримали відповідні сертифікати та здобули можливість здійснювати підготовку майбутніх поліцейських.

SAM_1484

Першим досвідом стало навчання патрульних м. Львова. Сьогодні п’ятеро працівників ЛьвДУВС, вже більш досвідчені та вправні, тренують слухачів Нової поліції м. Ужгорода. Навчання з тактичної підготовки розпочалось 12 жовтня  і триватиме до 27 листопада 2015 року.

Наприкінці жовтня ще четверо офіцерів університету з цією ж метою вирушать до м. Хмельницького.

Фото: відділу зв’язків з громадськістю ЛьвДУВС

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *