ОСТАННІ НОВИНИ

Війна знищила на Луганщині 500 будинків, ще сім тисяч - пошкоджені

|

Внаслідок військових дій на Луганщині зруйновано 500 будинків, пошкоджено більше семи тисяч, при цьому завдано збитків на 5 млрд гривень. Про це під час брифінгу повідомила перший заступник голови Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Єлизавета Пушко-Цибуляк, передає УНН.

будинкти

“Орієнтовний обсяг збитків досягає 5 млрд грн, більше 7 тис. житлових будинків пошкоджено, майже 500 житлових будинків зруйновані повністю. За два тижні мають підрахувати точну суму збитків”, – розповіла Є.Пушко-Цибуляк.

При цьому вона зазначила, що буде сформовано генеральний план відновлення пошкоджених або зруйнованих об’єктів Луганської області.

Наразі обсяг коштів, що акумульовані на відновлювальні роботи з обласного бюджету та місцевих становить 186 млн грн, цільова субвенція з державного бюджету – 145 млн грн, кошти благодійних міжнародних та українських організацій становлять 101 млн грн.

За її словами, в Луганській області ведуться відновлювальні роботи на 315 об’єктах соціальної сфери та на більше ніж 50 об’єктах дорожнього господарства. Планується вже до кінця року ці роботи завершити.

Фото: nbnews.com.ua

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *