ОСТАННІ НОВИНИ

Львів’ян «розводять» польським посудом на чималі суми

|

До Львова нещодавно повернувся «вигідний» метод шахрайства: люди на автомобілях з польськими номерами пропонують мешканцям «суперякісний» посуд з Польщі за нібито «невелику» суму. Найчастіше зомбують бабусь або середнього віку жінок. Про це вже не вперше повідомляють мешканці у спільноті «Варти-1» на Facebook, передає кореспондент Львівського порталу.

посуд

Зокрема сьогодні, 21 жовтня, львів’янка стала свідком спроби такого «розводу» у центрі міста.

«Я бачу і в нашому славному місті Лева теж «рейд» «розводіл» не слов’янської зовнішності. Прогулюючись на вул. Чайковського об 15.30 мені припала до ока наступна замальовка: у відносно малолюдному місці стоїть заведений автомобіль на польських номерах з відкритим багажником, і якась пані з акцентом «втюхує» жіночці набір кухонного посуду (каструлі, сковорідки) блискучі з вигляду але, як на мене, дуже гав…ої якості», – йдеться у повідомленні.

Коли жінка вирішила сфотографувати цей перфоманс, водій авто почав погрожувати їй фізичною розправою, забрав жінку-продавчиню і «змився» з місця.

Також нещодавно місцеві жителі повідомляли, що схожі шахраї намагалися обдурити бабусю, видуривши у неї усю пенсію. Тоді до старенької на вулиці під’їхала машина, де водій запропонував її підвезти додому. Наївна жінка, не вагаючись, сіла, чим потім ледь не поплатилась останньою копійчиною.

Коли жінку висадили з авто, водій почав «втюхувати» їх той самий посуд: хотів, аби бабуся розрахувалася доларами. Втім, старенькій пощастило: валюти у неї не було, хоча чоловік настільки втерся у довіру, що, якби були, то віддала би все до останньої копійки.

Фото: Соціальні мережі

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *