ОСТАННІ НОВИНИ

До Львова їдуть сексуальні чоловіки з всесвітньо відомим шоу

|

Незабаром, 19 листопада, у Львові на сцені Event-Hall КІНО (просп. В. Чорновола, 2) виступить відомий хореографічно-музичний бенд KAZAKY. Про це Львівському порталу повідомили організатори події.

казаки

19 листопада до міста Лева KAZAKY приїдуть у рамках свого світового туру THE PULSE TOUR. Власне, цей яскравий український чоловічий гурт зараз багато гастролює країнами Європи. Тільки за останні місяці шоу від KAZAKY бачили в Іспанії, Нідерландах, Чехії, Польщі, Румунії… А на початку 2016-го неординарних артистів з України чекають у Таїланді.
Концерти від KAZAKY – це стильний мікс унікальної хореографії, сучасної музики та яскравого шоу. Початок – о 20.00 год.
Їхні підбори і несподівані хореографічні постановки давно сколихнули світ шоу-бізнесу та змусили багатьох відчути культурний шок. Недарма перед унікальністю цього українського гурту не встояла сама Мадонна – і запросила KAZAKY знятися у її кліпі «Girl Gone Wild». Для українського шоу-бізу така співпраця досі залишається прецедентом.

Продаж квитків – на сайті gastroli.ua
А також в касах «GASTROLI» по місту:
– КАСА №1, пл. Ринок 14, магазин «Квітка»; Центральні театральні каси; каса Оперного театру; каса Театру ім. Лесі Українки; каса Львівського Цирку; каси От-От; ТЦ”KING-CROSS LEOPOLIS”; мережа магазинів “ВУХО.КОМ” та ін.

Фото: Організатори

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *