ОСТАННІ НОВИНИ

У Галереї мистецтв представлять аудіовізуальний перформанс

|

У п’ятницю, 23 жовтня о 16.00 у Галереї ЛНАМ відбудеться унікальна мистецька акція – аудіовізуальний перформанс «CRISIS STATE» від молодих художників з Ісландії, Австралії, Нової Зеландії та Польщі. Про це Львівському порталу повідомили організатори.

16_full1

«Мова звуку універсальна. Звуки єднають, звуки посідають місце слова, звуки стають навіть чимось більшим, ніж слово, і творять широкий комунікативний простір. Для contemporary artist все є матеріалом для образу, а образ є матеріалом для концепцій та ідей, покликаних провокувати, хвилювати, надихати або ж навпаки створювати зону дискомфорту, відштовхувати і знову ж таки провокувати, втягувати сучасну людину в поле напруженого культурного діалогу, дискусії. Інтелектуальна динаміка зі знаком плюс чи мінус вдихає життя в сучасну культуру і мистецтво, вводить її в глобальний контекст, творить універсалії художнього світосприйняття.
Група сучасних молодих художників з різних частин світу – з Ісландії, Нової Зеландії, Австралії і Польщі – збирається в Галереї ЛНАМ (23 ЖОВТНЯ 2015, 16.00), щоб під час спонтанного аудіо-візуального перформансу вибудувати поміж собою і з публікою діалог, модусом якого стане звук і образ, універсальні засоби, які єднають різні досвіди і бачення», – зазначила  куратор проекту Богдана Гринда.

Серед учасників ALEXANDER ZAKLYNSKY (ICELAND), WILLIAM BENNETT (AUSTRALIA), NICK McMULLUN (NEW ZELAND), RAJEL NGASSIELE MATSILI (POLAND), MATEUSZ WĘGRZYN (POLAND).

Автори по черзі представлять свої короткі проекти-перформанси, засновані на образності звуку і об’єднані спільною темою кризових станів, станів, які митців не так гальмують, як навпаки провокують до дій і відповідей на виклики сучасності, очевидні і сховані в глибинах підсвідомості.

Фото: gazeta.lviv.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *