ОСТАННІ НОВИНИ

Під час виборів порядок охоронятимуть 5 тисяч правоохоронців

|

Громадський порядок на Львівщині у день виборів забезпечуватимуть понад п’ять тисяч правоохоронців. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ГУ МВС України у Львівській області.

26412

«Міліція жодним чином не втручається у будь-які виборчі процеси. Нашізавдання –охорона громадського порядку під час виборів, збереженнявиборчої документації та швидке реагування на всі повідомлення пропорушення виборчого законодавства. Усі служби мають свої завдання, усіпрацівники знають що повинні робити, досвід роботи під час виборів єпрактично в усіх працівників міліції», – зазначив очільник міліції Львівщини Дмитро Загарія.

Правоохоронці діють згідно плану заходів, розроблених оперативнимштабом, який передбачає взаємодію з головами тервиборчкомів щодозбереження виборчої документації, охорони громадського порядку тадотримання вимог законодавства під час виборчого процесу.

«Ми роздали працівникам міліції спеціальні посібники, у яких чітко вказано усі можливі правопорушення, що стосуються виборчого законодавства, а також змодельовані різноманітні ситуації, що можуть виникнути під час виборів та при підрахунку голосів. Також усі працівники міліції знають свої функціональні обов’язки та як діяти при виявленні правопорушення», – розповів заступник начальника ГУМВС України у Львівській області – начальник міліції громадської безпеки полковник міліції Сергій Маруняк.

У день виборів, зранку, правоохоронці перевірять усі виборчі дільниці на предмет виявлення вибухонебезпечних та підозрілих предметів. Під часголосування та до завершення роботи виборчих комісій поблизу дільницьпрацюватимуть мінімум по двоє правоохоронців.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *