Львівський таксист лишив клієнта в лісі без грошей та телефону

|

Львівський таксист обікрав свого пасажира, поки той вийшов ненадовго з автомобіля. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ГУМВС України у львівській області.

таксі

До Личаківського райвідділу міліції звернувся 25-річний мешканець Винників. Чоловік повідомив, що водій таксі, послугами якого він скористався, привласнив його речі.

За словами заявника, напередодні він повертався додому зі Львова. Оскільки була пізня година і громадський транспорт не працював, чоловік винайняв таксі. За містом біля лісу він попросив водія зупинитися на кілька хвилин. Та тільки вийшов із салону, як таксист натиснув на газ і поїхав геть. В машині ж залишилася сумка пасажира, в якій знаходилося 800 гривень та мобільний телефон. Загальна сума завданих збитків – 4300 гривень.

Якщо наведені факти підтвердяться, то це правопорушення має ознаки злочину, передбаченого ч.1 ст.185 Кримінального кодексу України (крадіжка). Максимальне покарання, встановлене за його вчинення, – позбавлення волі на строк до трьох років.

Наразі правоохоронці перевіряють викладене у заяві та встановлюють особу таксиста. Вирішується питання про відкриття кримінального провадження.

Фото: www.autocentre.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *