ОСТАННІ НОВИНИ

Костюми на Хелловін: у кого перевтілитися

|

Костюмоване свято Хеллоуїн з кожним роком стає все більш популярним. Звичайний осінній день у місті перетворюється на велику тематичну вечірку. Відтак Львівський портал публікує пропозиції костюмів та аксесуарів для свята, наявні на онлайн-ресурсі приватних оголошень OLX.ua.

hel (1)

Хеллоуїн — веселе свято з тематичними вечірками, фільмами жахів і традиційними частуваннями. Залежно від сценарію святкування, вам може знадобитися не тільки страшний або кумедний костюм, а й декорації, адже цього дня зазвичай прикрашають будинок незвичайними гірляндами та зробленими з великих гарбузів ліхтарями зі зловісно усміхненими обличчями — головними символами надвечір’я Дня всіх святих.

Середня вартість святкового образу (костюм, маска/перука та грим) на OLX.ua у Львівській області становить близько 500 грн. Традиційно найпопулярнішими є костюми відьом, тварин (тигри, кішки, лисиці тощо), Бетмена, зомбі, персонажів з кінофільму «Зоряні війни».

Яскравий костюм дияволиці коштуватиме 400 грн, «Кривавої Мері» — 350 грн.

unnamed

 

 

Костюм вампірши (сукня та плащ) можна придбати за 200 грн. А якщо вам бракує чорної блузи для завершення образу в готичному стилі, то є чудовий варіант за 40 грн.

unnamed (3)

Чоловічий костюм Супермена обійдеться в 980 грн. Для домашньої вечірки в нагоді стануть костюми-піжами — Супермена або Бетмена (300 грн).

unnamed (4)

Маска може не просто довершити образ, а й стати його родзинкою. Серед наявних пропозицій є декілька особливо цікавих варіантів, наприклад: страшна маска орка (130 грн), театральна маска відьми ручної роботи (100 грн), маска героїні фільму «Чаклунка» (або «Малефісієнта») за $23 (~530 грн),  маска з кінофільму «Крик» для прихильників класичних образів (25 грн) та маска «Голова коня» за 329 грн на випадок, якщо захочеться чогось неординарного.

unnamed (5)

Замість маски можна одягнути яскраву перуку. Наприклад, перуку русалки, чорта з рогами (по 50 грн) або ж взяти в оренду за 35 грн/день.

unnamed (8)

Якщо ви відкриті до експериментів, можна зробити незвичайний грим, який дозволить по-новому обіграти вже звичні образи. Мінімальна вартість такої послуги — 50 грн. Також на OLX.ua пропонують окремо купити грим, який світиться в темряві, один тюбик коштуватиме від 50 грн.

unnamed (9)

Святковий настрій створюють і елементи домашнього декору. Головний атрибут надвечір’я Дня всіх святих — ліхтар з гарбуза. Його можна зробити самому, головне, завчасно підготуватися й замовити гарбузи до свята.

unnamed (10)

Також ви можете прикрасити будинок чи подвір’я гірляндами ($50, ~1150 грн) тематичними фігурками (від 25 грн) або міні-подушечками ручної роботи (від 45 грн за штуку).

На OLX.ua у Львівській області ви зможете знайти більше оригінальних і незвичайних рішень — все залежить лише від вашої фантазії, бюджету та вільного часу.

Фото: OLX.ua,  velychlviv.com

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *