ОСТАННІ НОВИНИ

Загинув чоловік, який втрутився у чужу бійку

|

На Львівщині чоловік, який намагався втихомирити хулігана, помер від нанесеного ним удару. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ГУМВС у Львівській області.

бійка www.pravda.lutsk.ua

Як з’ясували правоохоронці, конфлікт, який призвів до загибелі людини, виник буквально з нічого. Після футбольного матчу між командами Дрогобицького району, один із вболівальників забув на стадіоні мобільний телефон. Через деякий час він повернувся туди, однак пошуки результату не дали.

Зателефонувавши на свій номер з іншого апарату, чоловік дізнався, в кого знаходиться його «Нокіа» і домовився, де і коли зможе її забрати. Проте, замість того, аби подякувати за повернення мобільного телефону, він накинувся з кулаками на односельця, що його знайшов.

Шарпанину між ними, яка відбувалася на очах багатьох перехожих, побачив 56-річний потерпілий. Він спробував втихомирити хулігана, за що теж отримав удар в обличчя. Чоловік впав на землю, вдарився головою і знепритомнів. У стані коми його доставили до Дрогобицької міської лікарні, де пацієнт через декілька днів помер. За висновком лікарів смерть настала внаслідок важкої закритої черепно-мозкової травми.

На даний час проводиться досудове розслідування та необхідні слідчі дії з метою встановлення усіх подробиць злочину в межах кримінального провадження.

Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від трьох до п’яти років.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *