ОСТАННІ НОВИНИ

Кривднику Тимошенко дали три роки тюрми

|

Комінтернівський районний суд Харкова виніс вирок щодо винних у побитті лідера партії «Батьківщина» Юлії Тимошенко під час її перебування у Качанівській колонії. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі «Батьківщини».

51

За словами нардепа Сергія Власенко, дослідивши докази і допитавши велику кількість свідків, суд підтвердив факт побиття Юлії Тимошенко високопоставленими співробітниками Качанівської колонії 20 квітня 2012 року.

Як установлено рішенням суду, фізичне насильство до Юлії Тимошенко застосували тепер уже колишні співробітники колонії: перший заступник начальника колонії Андрій Коваленко, заступник начальника колонії Андрій Парамей та старший інспектор колонії Євген Зимогляд (по третій особі справа виділена в інше провадження, оскільки вона зникла з території України).

За вироком суду Андрій Коваленко отримав 3 роки позбавлення волі з одночасним позбавленням військового звання підполковника внутрішньої служби. Після відбуття покарання йому 3 роки заборонено працювати в пенітенціарній службі.

Андрій Парамей отримав 3 роки умовно. Суд прийняв доводи Юлії Тимошенко та її захисту щодо зменшення покарання для нього через те, що ще під час перебування лідера «Батьківщини» в лікарні Укрзалізниці Парамей повністю розкаявся, вибачився перед Юлією Тимошенко та надав захисту цінну інформацію.

Фото: ipress.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *