ОСТАННІ НОВИНИ

В Антикорупційному бюро передумали брати піарником «бідняка» на Лексусі

|

Директор Національного антикорупційного бюро Артем Ситник доручив конкурсній комісії №3 повторно розглянути матеріали та заново провести конкурс з кандидатами на посаду керівника Управління зовнішніх комунікацій НАБУ. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі НАБУ.

5d791f1--------------------------_628x420

Ситник зазначає, що до нього звернулися представники Ради громадського контролю при НАБУ із закликом не призначати на посаду Артема Гандзюка, якого конкурсна комісія  визначила переможцем.

Члени Ради громконтролю обґрунтували це відсутністю належного досвіду та невідповідністю матеріальних статків кандидата вказаному рівню заробітної плати.

З матеріалів ЗМІ стало відомо, що деякі члени Ради громадського контролю нібито лобіювали окремих кандидатів при проведенні зазначеного конкурсу.

«Для того, щоб особа переможця не викликала жодних сумнівів, я доручив провести конкурс іншій комісії», – заявив Ситник.

Директор Бюро впевнений, що внаслідок проведення нового конкурсу буде обрано найсильнішого претендента, чиї професійні та особисті якості повністю відповідатимуть кваліфікаційним вимогам.

Як відомо, 13 серпня 2015 року розпорядженням Директора №43-р було оголошено конкурс на заміщення вакантної посади керівника Управління зовнішніх комунікацій Національного Антикорупційного бюро України.

За кандидатуру Гандзюка, незважаючи на заперечення представників Ради громадського контролю, проголосувала більшість конкурсної комісії під час ключового етапу відбору кандидатів на цю посаду 16 жовтня.

Відповідно до декларації Гадзюка, за минулий рік він заробив 54 тисячі гривень, тобто близько 4,5 тисяч на місяць. У той же час у декларації вказано, що він володіє трьома машинами преміум класу: Lexus 250, LandCruiser 470 и Honda CRV, а також земельними ділянками під Києвом.

Фото: соціальні мережі, www.hromadske.tv

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *