ОСТАННІ НОВИНИ

У жовтні троє львів’ян відзначило 100-річчя

|

Цього місяця у Львові  троє «золотих» ювілярів відзначили 100 років.Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

100

13 жовтня Волобуєва Ганна Іванівна, мешканка Галицького району, та Леськів Юлія Семенівна, мешканка Личаківського району, святкували соті уродини. А 15 жовтня сторіччя відзначила ще одна мешканка Личаківського району Степанюк Парасковія Романівна.

З нагоди знаменної події, працівники управління соціального захисту Львівської міської ради, відповідно до розпорядження міського голови від 20.03.2015 року №70 «Про надання одноразової матеріальної допомоги 100-річним мешканцям м. Львова», вручили ювіляркам одноразову матеріальну допомогу в розмірі 1000 грн та пам’ятну медаль ім. Митрополита Андрея Шептицького.

«У 2015 році ювілеї відзначили вже 25 львів’ян, з них 11 відзначили 100 років. Так випало, що в період золотої осені місяця жовтня троє уродинників відзначили «золоті» ювілеї – 100 років. Особливо приємно, що з року в рік кількість довгожителів є сталою і тяжіє до росту. Отож, бажаю нашим ювілярам міцного здоров’я, радості від життя і турботи від близьких їм людей», – зазначив в.о. начальника управління соціального захисту Львівської міської ради Ігор Кобрин.

Фото: news.chortkiv.net.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *