ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові мати двох дітей влаштувала у гуртожитку справжній «притон»

|

У Львові в одному з гуртожитків жінка мати двох неповнолітніх дітей влаштувала «притон». Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі поліції Львова.

притон

До поліції надійшло звернення від мешканців гуртожитку, що у Шевченківському районі Львова близько 2.00 год. ночі про те, що їхня сусіда зловживає алкоголем і у неї постійно проживають сторонні люди.  Додали, що в квартирі двоє неповнолітніх дітей.

Коли патрульні прибули на місце, матері в кватирі не було, натомість були троє чоловіків та двоє жінок – одна з них з дитиною. Семирічний син спав одягнутий та в кросівках у брудному ліжку.

Один чоловік лежав в іншому ліжку, в тій ж кімнаті. Він розповів, що тут можна переночувати за 50 грн. або за пляшку горілки. Дванадцятирічної доньки вдома не було. Розповіли очевидці, що її вдома практично не буває, в школу вона теж не ходить, а знайома матері водить її в гості до чоловіків.

Батьки у дітей різні, один з них намагається відсудити сина. Патрульні викликали 39-річну мамудодому, а усіх сторонніх розігнали. О пів на третю ночі додому прийшла і дочка. Мешканці написали заяву на сусідку. Ця сім‘я на обліку в соцслужбі. Поліція буде контролювати цю ситуацію і клопотатиме, аби соціальні працівники вирішили долю дітей.

Фото: Патрульна поліція Львова

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *