ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині впіймали крадія дитячого костюму

|

Працівники сектору карного розшуку Стрийського міського відділу міліції встановили особу зловмисника, котрий з приміщення торгового закладу викрав дитячий одяг. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ГУМВС України у Львівській області.

комбінезон

Ним виявився 30-річний місцевий мешканець, який ніде не працює та вже мав неприємності з законом. У вчиненому він зізнався та пояснив, що викрав дитячий зимовий костюм вартістю 1200 гривень, щоб його продати, а виручені кошти потратити на власні потреби.

«Знаходячись у приміщенні  магазину, молодий чоловік  взяв товар з полиці та сховав його  під свою куртку. Але продавці магазину зауважили крадіжку і зробили йому зауваження. Проте,  це його не зупинило і з викраденим він втік з приміщення торгового закладу»,- розповів заступник начальника відділу – начальник кримінальної міліції Стрийського міського відділу майор міліції Володимир Петрівський.

За фактом грабежу відкрито кримінальне провадження за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст. 186 (грабіж) Кримінального кодексу України. Вчинене карається позбавленням волі на строк від чотирьох до шести років.

Досудове розслідування триває.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *