ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині орудують злодії-гурмани: крадуть дорогий алкоголь та ікру

|

У Львові та Червонограді злодії намагалися вкрасти з магазинів дорогі спритні напої та делікатеси. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ГУМВС у Львівській області.

1444833640_1508251220

В одному із супермаркетів Червонограду невідомий чоловік викрав пляшку ірландського двоколірного лікеру «Шеріданс». Як з’ясували працівники міліції, це зробив 31-річний раніше судимий місцевий мешканець. Зловмисника опитали та відпустили.

Втім, як зазначають у прес-службі ГУ МВС України у Львівській області, ідея скоштувати саме цей лікер чоловіка не покинула, тому наступного дня вже у іншому магазині знову спробував викрасти «Шеріданс», однак був затриманий охороною.

У Львові також виявили кількох крадіїв-гурманів. Зокрема, в одному із супермаркетів на території Галицького району 29-річний місцевий мешканець намагався вкрасти дві банки червоної лососевої ікри. А в іншій торговій «точці» в Сихівському районі 59-річний львів’янин хотів піти геть, не розплатившись за коньяк, пиво та ковбасу. За усіма випадками відкриті кримінальні провадження . Злодіям загрожує позбавлення волі н строк до трьох років.

Фото: transkarpatia.net

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *