ОСТАННІ НОВИНИ

Командир «Беркуту», який розганяв майдан, досі працює в МВС

|

Командир роти «Беркута» Євген Антонов, який став відомим після кривавого розгону Майдану 30 листопада 2013 року, досі працює в Міністерстві внутрішніх справ. Про це йдеться у відповіді з МВС на депутатський запит Ігоря Луценка, який депутат публікує у своєму блозі на «Українській правді», передає кореспондент Львівського порталу.

90

«Всі ці майже два роки Антонов продовжує працювати командиром роти спецпризначення. Всі ці два роки він, по ідеї, отримує зарплату, збільшує свій стаж тощо. Ось свіжа відповідь з відомства Арсена Авакова.

91

Всі ці майже два роки міністерство внутрішніх справ в судах, в службових розслідуваннях захищало і захищає «беркутівців».

Мене часто питають – чому та відбувається? А я не знаю. Я не знаю, чому в серці у людини ламається деталь під назвою совість», – обурюється Луценко.

Історії «беркутівця» Є. Антонова він протиставляє історію екс-співробітника МВС, активіста Андрія Медведька, якого утримують у СІЗО за звинуваченням у причетності до вбивства журналіста Олеся Бузини.

92

«До майдану на нього полювали тітушки і служба зовнішнього спостереження МВС, як на опозиційного активіста. Пройшов Майдан, пройшов так звану АТО. Коли він повернувся з фронту, ті самі міліцонери, що полювали на нього до Майдану, «закрили» Андрія Медведька за звинуваченням у «вбивстві Бузини»… »., – зазначає депутат.

Як відомо, А. Медведько ніс службу у батальйоні особливого призначення «Київ-2», і перебував у зоні АТО до січня 2015 року.

18 червня 2015 року Медведька затримали і він досі за ґратами.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *