Капітан «Іволги» може загриміти за ґрати на 10 років

|

Капітану катера «Іволга» повідомлено про підозру в порушенні правил безпеки руху та експлуатації водного транспорту, що спричинило загибель 14 осіб. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Генпрокуратури України.

іволга

Прокуратура області контролює хід розслідування у кримінальному провадженні за ч. 3 ст. 276 КК України (порушення правил безпеки руху та експлуатації водного транспорту, що спричинило загибель людей). Санкція вказаної статті передбачає відповідальність у вигляді позбавлення волі на строк до 10 років.
Капітану катера 18 жовтня повідомлено про підозру у вчиненні вказаного злочину. Вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу. Про це повідомив заступник прокурора Одеської області Олег Жученко.

Як уже зазначалося, 17 жовтня в акваторії Чорного моря поблизу смт Затока перекинувся катер «Іволга», внаслідок чого 14 громадян загинуло. Наразі особи загиблих встановлено.
Врятовано 22 пасажира, їх стан – стабільний.

Нагадаємо, що у мережі з’явилося відео наслідків аварії прогулянкового катера “Іволга”, затонулого 17 жовтня в Затоці Одеської області, зняте з повітря.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *