ОСТАННІ НОВИНИ

На дороги Львів-Радехів-Луцьк та Сколе-Славське спрямують 29 мільйонів

|

На рахунки Львівської обласної державної адміністрації надійшло 29 мільйонів гривень, які скерують на ремонт доріг Львів-Радехів-Луцьк та Сколе-Славське. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської ОДА.

lviv-mykachevo2

«Міністрество фінансів України та Державна казначейська служба України спрацювали надзвичайно швидко і перша сума коштів від перевиконання  загального обсягу митних платежів, а це 29 мільйонів гривень, поступила на рахунок  ЛОДА. Уже в понеділок ми скеруємо ці гроші підряднику, який виконує ремонтні роботи на дорозі Львів-Радехів-Луцьк та Сколе-Славське», – голова Львівської обласної державної адміністрації Олег Синютка.

Виконавцем робіт є ТзОВ «Онур Конструкціон Інтернешнл». Зокрема, підрядник вже відремонтував 11 779 км на одній з найважчих ділянок автодороги Львів-Радехів-Луцьк, відомій як «Бабичівський ліс», с. Бабичі, с. Вузлове. На сьогодні тривають роботи з влаштування вирівнюючого шару асфальтобетону на лівій смузі ділянки км 50+450 – км 52+450.

За словами Олега Синютки, у жовтні Львівська митниця ДФС також демонструє хороші показники. «Очікуємо, що планові показники жовтня місяця на Львівській митниці будуть перевиконаними на понад 100 мільйонів гривень. Відтак ми отримаємо 55-60 мільйонів гривень, які також скеруємо на ремонт доріг Львівщини», – додав керівник області.

Довідка

Нагадаємо, що Президент України підписав Закон, згідно із яким ремонт доріг державного значення у чотирьох областях України здійснюватиметься за рахунок 50% коштів, які надійшли від перевиконання загального обсягу митних платежів. Експеримент, окрім Львівської, запроваджено у Волинській, Чернівецькій та Одеській областях. На Львівщині за рахунок цих коштів заплановано відремонтувати три автодороги: Львів – Радехів – Луцьк (Н-17), ділянки Львів – Сколе автомобільної дороги загального користування державного значення Київ – Чоп (на Будапешт через Львів, Мукачеве, Ужгород) (М-06) та автомобільної дороги загального користування державного значення Сколе – Славське (Т-14-24).

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *