ОСТАННІ НОВИНИ

Незабаром стартує набір до нового спецназу поліції КОРД

|

Незабаром в Україні стартує набір в новий спецназ Національної поліції – КОРД. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив голова МВС Арсен Аваков, передає Львівський портал.

12120146_918764798213627_4461628814623514672_o

«КОРД (Корпус Оперативно-Раптової Дії) – новий спецназ Національної поліції України. Спецназ, що вибудовується за сучасними передовим лекалами кращих силових підрозділів світу. Найбільш близький за принципами дії до американського SWAT, але все ж наш, український – зі своїми особливостями», – написав він.

І додав, що КОРД ​​прийде на зміну численним спеціальним підрозділам колишньої міліції («Сокіл», «Грифон», екс-«Беркут», «Титан» тощо).

За його словами, перший етап створення КОРДу завершився 16 жовтня.

«Закінчено перший тренінг, який проводили інструктора спецназу США для інструкторів майбутнього спецпідрозділу КОРД», – зазначив Аваков.

І наголосив, що 27 жовтня оголосять конкурсний набір в новий спецназ.

«На першому етапі документи на конкурс отримають право подати бійці добровольчих батальйонів особливого призначення МВС, бійці спецпідрозділів «Сокіл», «Грифон», міліції особливого призначення, патрульні поліцейські.Жорсткі базові вимоги, випробування в тренувальному таборі, тести на психо-фізичну морально-етичну адекватність, відданість Україні та принципам нової української поліції, Люстраційному спецперевірка – базовий набір вимог до кандидатів у КОРД. Другим темпом, з невеликим інтервалом, буде відкритий прийом конкурсних заявок для всіх бажаючих спробувати пройти цей нелегкий відбір», – пояснив Аваков.

Фото: соцмережа

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *