ОСТАННІ НОВИНИ

У Палаці мистецтв відкрили виставку «Осінній салон «Вища освіта – 2015»

|

Сьогодні, 16 жовтня, у Львівському палаці мистецтв відбулось відкриття другої Міжнародної виставки «Осінній салон «Вища освіта – 2015». Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

delaet-tebya-schastlivym

У виставці бере участь понад 20 вищих навчальних закладів з України, Польщі, Австрії та Іспанії.

Відвідувачі освітньої виставки дізнаються про навчальні пропозиції вишів, матимуть нагоду ознайомитись з молодіжними програмами, студентськими та учнівськими обмінами, з можливістю навчання за кордоном та його особливостями.

Як зазначив співорганізатор події Володимир Коруд, віце-президент Львівської торгово-промислової палати: «Без вищої освіти сучасний розвиток економіки і підприємництва неможливий, тому ми з радістю стали партнерами Міжнародного освітнього центру в організації виставки «Вища освіта». Ми раді, що ці виставки проходять регулярно, раді бачити гостей з Одеси та Закарпаття, інших регіонів нашої великої України».

Завідувач сектору освітньої політики управління освіти департаменту гуманітарної політики міської ради Володимир Мартинів підкреслив, що знання – це неоціненний скарб, його не можна загубити, його не можна втратити, але з ним можна тільки набути. Одне із золотих правил Л. Баффена говорить про це: «Вкладай тільки у себе, вкладай у свій розвиток , вкладай у своє майбутнє».

Виставка відбуватиметься протягом 16-17 жовтня 2015 року у Львівському палаці мистецтв з 11:00 до 16:00 години.

Фото: vkurse.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *