ОСТАННІ НОВИНИ

У неділю у Львові закликатмуть не забувати про безпритульних

|

У неділю, 18 жовтня, о 16.00 год. у Львові пройде загальноміська акція «Крокус – ціна життя», яка присвячена Всесвітньому дню бездомності і покликана повернути обличчя громади міста до проблем та потреб безпритульних, з метою пошуку індивідуальних шляхів виходу із кризових ситуацій. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

крокус

«Сьогодні безпритульність зумовлена низкою факторів. Це і особистий вибір, втрата житла та можливості заробітку, життєві турботи та проблеми, які не знаходять вирішення, відсутність або невдала реінтеграція в суспільство особи після ув’язнення. Проте із настанням зими ця проблема актуалізується як для особи без постійного місця проживання, так і для громади в цілому. Щоб врятувати життя, місту необхідно задовольнити базові потреби людини на вулиці – харчування та сон. Та дуже часто вчасно надана допомога стає свідомим та відповідальним вибором кожного пересічного мешканця. Не пройти повз, поінформувати, допомогти – це ті складові, які стають наріжним каменем відповідального суспільства у побудові свого майбутнього», – розповідає Оксана Рубай, в.о.директора Львівського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.

Під час заходу організатори, активісти громадських організацій, небайдужі львів’яни спільними зусиллями висаджуватимуть цибулини квітів крокусу, як символ безпритульності, надії та відродження.

Фото: acis.kiev.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *