ОСТАННІ НОВИНИ

На хабарі «взяли» високопосадовця Держслужби надзвичайних ситуацій

|

Співробітники Служби безпеки України спільно з прокуратурою затримали на хабарі начальника відділу державного нагляду у сфері протипожежної, техногенної безпеки та цивільного захисту одного з столичних райвідділів Державної служби з надзвичайних ситуацій. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі СБУ.

хабар

Посадовець вимагав 22 тисячі гривень від директора комерційної структури занепритягнення до адміністративної відповідальності за порушення правил протипожежної безпеки на підприємстві.

Для отримання хабара зловмисник задіяв посередницю. Під час затримання офіцер держслужби чинив опір правоохоронцям та намагався втекти з місця вчинення злочину на власному автотранспорті. Співробітникам СБ України довелося застосувати спецзасоби для блокування машини.

Відкрито кримінальне провадження ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України. Посадовця затримано згідно зі ст. 208 Кримінально-процесуального кодексу України, вирішується питання про обрання запобіжного заходу.

Тривають невідкладні оперативно-слідчі дії для встановлення інших можливих фактів отримання хабарів начальником відділу.

Фото: СБУ

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *