ОСТАННІ НОВИНИ

Анну і Марію Музичук увіковічнили на марках

|

У рамках XIV Національної філателістичної виставки з міжнародною участю «Укрфілексп-2015», приуроченої до Всесвітнього дня пошти, у Львові відбулася урочиста церемонія погашення поштової марки «Анна і Марія Музичук – чемпіонки світу з шахів». Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівського державного університету фізичної культури.

84

У виставці взяли участь близько 120 колекціонерів з України та 20 представників з Польщі, Румунії, Чехії, Словаччини, Вірменії, Білорусі та інших країн.

«Коли надійшла пропозиція від “Укрпошти”, щоб випустити таку марку, ми з радістю погодилися. Для спортсменів, і для шахістів зокрема, дуже важливо, як тебе сприймають на батьківщині, дуже важлива громадська думка. Тому надзвичайно приємні такі заходи, вони надихають . Погашення марки ми теж сприймаємо, як суспільне визнання. Це додасть дівчатам ще більше сил і енергії, щоб і далі прославляти нашу країну на найпрестижніших змаганнях світу», – прокоментував подію батько й тренер дівчат Олег Музичук.

Самі ж героїні Анна і Марія Музичук сьогодні перебувають у Монако, де беруть участь в одному із найпрестижніших шахових турнірів серії Гран-прі.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *