ОСТАННІ НОВИНИ

Сьогодні Міжнародний день білої тростини

|

Щорічно 15 жовтня світова громада відзначає Міжнародний день білої тростини, який покликаний привернути увагу громадськості, владних структур та меценатів до проблем людей з вадами зору. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ЛМР.

30

Сьогодні суспільству пригадують, що поруч з нами живуть люди, яких завжди оточує темрява та які потребують нашої підтримки і розуміння. Традиційно, до відзначення цього дня Львівська обласна організація УТОС влаштовує урочисті заходи.

Так, 15 жовтня 2015 року, о 12 годині в приміщенні будинку культури Львівського УВО УТОС (вул. Замарстинівська, 130) Львівська обласна організація УТОС організовує відзначення Міжнародного дня білої тростини. Програма заходу передбачає виставку творчих робіт людей з порушенням зору, виступ творчих колективів та виконавців. До участі в заході запрошені представники влади та місцевого самоврядування, благодійники, члени інших громадських організацій, партнери та просто друзі.

За словами голови правління Львівської обласної організації УТОС Любов Кукурузи, сьогодні у Львові діють два осередки організації сліпих, які нараховують понад 2 тис. осіб з вадами зору.

«Міжнародний день білої тростини – це шанс, щоб привернути увагу влади та громадян до потреб та проблем цієї категорії населення», – говорить Л. Кукуруза

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *