ОСТАННІ НОВИНИ

Хто працюватиме у дільничних комісіях Львова

|

Відповідно до чинного законодавства, районні, міські та районні в місті виборчі комісії до 9 жовтня мали утворити дільничні комісії. Проаналізувала, хто з суб’єктів виборчого процесу скористався правом подати кандидатури до складу львівських ДВК громадянська мережа ОПОРА, передає кореспондент Львівського порталу.

20

За даними спостерігачів, подання для формування дільничних виборчих комісій м. Львова зробили усі партії, фракції який зареєстровані у Верховній Раді України

Усі 305 виборчих дільниць міста укомплектовані представниками Самопомочі, по 304 – мають Батьківщина та БПП «Солідарність», 302 – Народний Фронт. Дещо менше представництво, однак доволі чисельне має Опозиційний блок () , чий представники будуть на 287 дільницях із 305. Нагадуємо, що відповідно до ЗУ «Про місцеві вибори», ці суб’єкти мали гарантовано по одному місцю від своєї партії у ДВК.

Як відомо, до Опозиційного блоку долучилися лідери колишньої Партії регіонів, яка після Другого Майдану вже не виступала окремою політичною силою та не висувалась до парламенту 2014 року.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *