ОСТАННІ НОВИНИ

Львівські курсанти склали Присягу працівника Національної поліції

|

Новобранці Львівського державного університету внутрішніх справ склали Присягу працівника Національної поліції. Про це Львівському порталу повідомили у Відділ зв’язків з громадськістю ЛьвДУВС.

8

За даними відомства, кожен громадянин України, який вступає до лав правоохоронців, особисто складає Присягу на вірність Українському народові. Присяга покладає на працівника органів внутрішніх справ всю повноту відповідальності за виконання ним службових обов’язків.

9

В університеті, вже за традицією, приведення до Присяги курсантів приурочено до великого свята – Покрови Пресвятої Богородиці, адже з давніх-давен Богородиця є покровителькою українських козаків та всіх українських збройних формувань.

10

Право зачитати слова Присяги працівника Національної поліції надали курсантові Павлу Ревчуку. Разом з ним 100 вихованців факультету з підготовки фахівців для підрозділів слідства урочисто заприсягнули суворо дотримуватись Конституції України, бути гуманним, чесним, сумлінним та дисциплінованим, відмінно нести службу, робити усе необхідне, аби забезпечити надійний правопорядок у країні.

11

Своєрідним символом вступу курсантів до великої родини правоохоронців стало вручення їм перших службових посвідчень.

Фото: ЛьвДУВС

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *