ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові пройде виставка картин відомих українських художників

|

Заслужені художники України, одесити Галина і Анатолій Кравченки презентують у Львові виставку «Барви в плині літ». 15 жовтня в Музеї історії релігії подружжя представлять два десятки живописних робіт. Про це Львівському порталу повідомили у адміністрації Музею.

Кравченко Анатолій Біларусь Дощовий день в Гродно акв

Талановите подружжя працює в техніці живопису, монументального живопису, пастелі, книжкової графіки, політичного плаката, в галузі монументально-реставраційного мистецтва, а також займається видавничою справою. З їхньою творчістю знайомі у багатьох куточках світу. Полотна зберігаються в музеях України, Росії, Румунії, Туреччини, у приватних колекціях багатьох країн.

У виставковій залі ЛМІР львів’яни зможуть ознайомитися з акварелями одеситів: побачити красу і відчути творчу душу, поринути у захопливий світ кольорів, сюжетів та художніх уподобань  цієї талановитої пари.

Кравченко Галина Сонячний день в Одесі олія

Галина Кравченко малює натюрморти і просто квіткові композиції. Вона, як і личить жінці, кохається у квітах. Кожна квітка на її акварелях – гармонія кольорів: «Квіти у вазі», «Троянди і виноград», «Червоні маки», «Натюрморт з папугою»…

Анатолій Кравченко віддає перевагу пейзажам. У його творчому доробку   – морські простори, гірські вершини, туманна далечінь. Це акварелі «Вечірні хвилі Азова», «Зима в Карпатах», «Дощовий день у Гродно», «Гурзуф ранковий»… Роботи митця відображають його стан душі, проникнутий глибокими думками і відвертими почуттями.

Відкрити для себе дивовижний світ акварелі, ще раз зупинитись і замислитись над тим, наскільки прекрасний кожний момент нашого швидкоплинного життя, – усі охочі зможуть у четвер, 15 жовтня, о 16 годині у виставковій залі Музею історії релігії.

Виставка чинна до 8 листопада.

Фото: ЛМІР

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *