ОСТАННІ НОВИНИ

Діти Героїв Небесної Сотні та учасників АТО помолилися за мир та спокій в Україні

|

Сьогодні, 14 жовтня, у День захисника  України та празник Покрови Пресвятої Богородиці, у Львові, у рамках соціального мегапроекту «Мій тато захищає Україну!», відбулася акція «Діти Героїв». Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської обласної ради.

7

Зокрема, у Гарнізонному храмі святих верховних апостолів Петра і Павла військовий капелан отець Степан Сус відслужив Божественну Літургію. У ній взяли участь понад 150 дітей учасників АТО і Героїв Небесної Сотні з Львівщини, а також матері та дружини військових, демобілізовані військовослужбовці. Під час Літургії усі разом молилися за мир та спокій у нашій державі, а також за учасників АТО, які нині захищають нашу державу на її східних теренах.

Нагадаємо, що цей захід відбувся у рамках соціального мегапроекту «Мій тато захищає Україну!», зініційованого головою Львівської обласної ради Петром Колодієм. Співорганізатором сьогоднішньої акції «Діти Героїв» виступили священики Гарнізонного храму святих верховних апостолів Петра і Павла, які подарували дітям церковну літературу та вервички. Акція відбулася за активної участі волонтерів проекту Наталії Єфіменко та Галини Трач.

Після закінчення Божественної Літургії діти відвідали Дитячий парк святкувань Днів народження «Дитяча планета», де мали нагоду взяти участь у цілій низці різноманітних розважальних заходів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *