ОСТАННІ НОВИНИ

Наступного тижня у Львові загудуть сирени

|

Задля перевірки рівня готовності технічного стану територіальної системи централізованого оповіщення у середу, 21 жовтня, з 14:40 до 15:00 департамент з питань цивільного захисту Львівської облдержадміністрації проводитиме навчальне оповіщення населення м. Львова та області за сигналами цивільного захисту. Мешканців Львова попереджають про те, що будуть увімкнені електросирени. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської ОДА.

th

 

«Звучання електросирен означає сигнал цивільного захисту «Увага всім». Почувши його негайно увімкніть гучномовці на першому каналі проводового радіомовлення, налаштуйте радіоприймачі в УКХ та ФМ діапазоні на частоту «Першого каналу Українського радіо», «Львівського радіо» та «Українського радіо «Культура», а телеприймачі на 12 канал Львівського телебачення та УТ-1 Національної телерадіокомпанії України і прослухайте подальше повідомлення департаменту з питань цивільного захисту ЛОДА. Детальнішу інформацію про частоти на яких передаються повідомлення цивільного захисту та територію поширення сигналу на райони області можна знайти на Інтернет сайті облдержадміністрації в розділі «Рекомендації для населення з цивільного захисту», – повідомив в.о. директора департаменту з питань цивільного захисту Львівської ОДА Сергій Беляєв.

Повідомлення цивільного захисту передаватимуть упродовж 5 хвилин після подачі звукового сигналу «Увага всім!».  У зв’язку з тим, що мета увімкнення технічних засобів оповіщення навчальна, практичні заходи відпрацьовуватися не будуть. Населення закликають зберігати спокій.

Фото: sochi-express.ru

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *