ОСТАННІ НОВИНИ

Львів’ян запрошують на вечір незламного духу

|

У середу, 14 жовтня, о 19:00 год у Львові біля меморіалу Невідомому Вояку УПА на Марсовому полі (вул. І. Мечникова) відбудеться вечір незламного духу «Львів – місто героїв». Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

27307_1

На вечорі незламного духу звучатимуть повстанські пісні, цікаві історичні розповіді також організують ватри з нагоди свята Покрови, Дня захисника України та Дня створення УПА.

«З давніх часів суспільство шанувало героїв, часто наділяючи їх надприродними рисами та неймовірними подвигами. Сьогодні ми усвідомлюємо, що справжні герої – це таки звичайні люди, тільки наділені особливим почуттям відповідальності та витонченим відчуттям природної любові до своєї землі та свого народу. Українські Герої – не міфічні чи містичні сутності, це – реальні особистості нашого сьогодення, що у вихорах воєн ХХ ст. гартували дух нащадків і разом з ними завжди стоятимуть незримо на захисті незалежності та національної самобутності України. Будуючи майбутнє нашої держави, пам’ятаймо про тих, хто вистояв на лінії фронту. Запрошуємо усіх львів’ян та гостей міста разом відзначити свято наших захисників», – зазначив керівник управління внутрішньої політики Євген Бойко.

Фото: slovovolyni.com

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *