ОСТАННІ НОВИНИ

«Самопомочі» не вийде злити Андрія Болкуна?

|

У суботу, 10 жовтня, у Львові відбувся суд за позовом партії «Самопоміч проти обласної виборчої комісії. За результатими суду, комісія повинна переглянути незаконно подану заяву «Самопомочі» про відкликання кандидатури Андрія Болкуна у депутати Львівської обласної ради. Про це Львівському порталу повідомив у коментарі Андрій Болкун.

болкун

«Суд визнав позов частково і зобов’язав обласну комісію ще раз це питання розглянути  і прийняти по ньому рішення. Рішення у рамках чинного законодавства може бути тільки одне: комісія мала би відхилити заяву партії «Самопоміч», як така  що вийшла поза законні терміни , тому що вони мали б подати заяву до понеділка (5 жовтня), а вони подали її у вівторок(6 жовтня)», – розповідає А. Болкун.

Окрім того, під час судового засідання у п’ятницю Андрій бовкун надав суду клопотання, у якому просить перевірити парті «Самопоміч» на предмет фальсифікації документів. Це клопотання, за словами А. Болкуна, було відхилене.

Нагадаємо, що у партія «Самопоміч» подала в суд на Львівську обласну виборчу комісію через те, що та не забрала кандидата у депутати Андрія Болкуна з списків обласної ради. За словами представників комісію та самого А. Болкуна, ця заява була відхилена через нехтування «Самопоміччю» термінів подачі заяв, встановлених законом України «Про місцеві вибори».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *